BRATSTVO (J) I DINAMO (D) osvojili turnire, poraz Međimurja

I nedjelja je bila bogata nogometnim događanjima i pripremnim susretima. U finalu turnira u Hlapičini Bratstvo Jurovec je pobijedilo Plave iz Peklenice 3:2. U susretu za treće mjesto Rudar je bio bolji od domaćina Mure 2:1.

U finalu turnira u Domašincu domaćin Dinamo je pobijedio Mladost Dekanovec 7:2. U susretu za treće mjesto Borac Donji Hrašćan je bio bolji od Radničkog 5:1.

Gledatelji u Domašincu


Graničar Kotoriba na gostovanju u Gojancu kod Plitvice bio je bolji s 2:4. Dva pogotka za Kotoripčane zabio je Boris Čižmešija, a po jedan su dodali Marko Ujlaki i Jura Orehovec.


Nogometaši Međimurja poraženi su kod Bednje 3:0. Imali su inicijativu, ali nisu postignuli ni jedan gol. U dva susreta odigrana u Brezju Hajduk je u subotu pobijedio Mladost Ivanovec 3:1 i u nedjelju je poražen od Drave Kuršanec 1:4. U Čehovcu su ČSK i Zelengaj odigrali 1:1.

Polet Sveti Martin na Muri je pobijedio Hotizu 3:2. Pušćine je u drugom pripremnom susretu bilo bolje od Nedeljanca rezultatom 1:0 pogotkom Karla Novaka u drugom poluvremenu. Podturen je bio uvjerljiv protiv Sokola iz Vratišinca 5:0.

Croatia Orehovica
je pobijedila Budućnost Podbrest 7:1. Šenkovec je poražen od Nedelišća 2:3 sa svim golovima u prvom dijelu. Omladinac je u Mačkovcu pobijedio Draškovec 4:2. U Hrženici je Naprijed pobijedio Plitvicu (S) 1:0 golom Bendelje u drugom poluvremenu.

Imate li još koji nogometni rezultat pošaljite ga na e-mail zeljko@emedjimurje.hr ili ga ostavite u komentaru ispod ovoga teksta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije