NK KAPCA Kod nas je samo sedam klubova, želimo u treću međimursku ligu

Prije dva tjedna pisali smo o Izvršnom odboru Međimurskog nogometnog saveza na kojemu je bio spomenuti Nogometni klub Kapca iz Slovenije koji je izrazio želju igranja u Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi. Kontaktirali smo NK Kapca i javio nam se predsjednik Kristian Hanč čiji odgovor prenosimo u nastavku:


‘Najprej bi se rad zahvalil, za vaš odgovor in tudi za objavljen članek v medijih. Naša vizija v klubu je ta, da bi igrali čim bolj kvaliteten nogomet. Žal pri nas je premalo klubov in zato je naša liga skromna, saj nas je samo sedam ekip v 2. MNZ Lendava.

Zato se mi je porodila ideja, da bi se povezali z vami in se dogovorili za priključitev v vašo ligo. Zaenkrat smo mogoče zamudili za letos ampak, če je možno bi se lahko zmenili in se dogovorili za prihodnje leto.

Še enkrat hvala, da ste si vzeli čas in v upanju, da se vidimo vas pozdravljam v imenu članov NK Kapca.’



Predsjednika Međimurskog nogometnog saveza Matu Kljajića smetali smo malo na godišnjem odmoru i rekao nam je da je naš savez za uključenje slovenskog kluba u međimurski nogomet: ‘Oni su nam se javili da su zainteresirani za igranje u Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi, no pitanje je je li to pravno moguće jer oni nisu registrirana udruga u našoj županiji.

Mi smo apsolutno za to da ih pridružimo našoj ligi. Za ovu godinu je prekasno, a za iduću treba vidjeti u kontaktima sa Zagrebom možemo li ih uključiti.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije