RIBOLOV Kadetkinje Klena najbolje na završnici hrvatskog KUP-a

Od 30. lipnja do 2. srpnja 2017. godine na Topoljskom dunavcu održan je 63. Kadetski kup Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u disciplini Lov ribe udicom na plovak.

Sportsko ribolovni klub Klen iz Svete Marije na Kupu je bio zastupljen s ekipom kadetkinja i ekipom kadeta. Održao se jedan dan treninga i dva dana službenog natjecanja. Ostvaren je izuzetan rezultat kojem se u klubu nisu nadali.

Ekipa kadetkinja je od 14 ekipa osvojila prvo mjesto i time su postale pobjednice KUP-a HŠRS-a za ovu godinu. Prvi dan natjecanja bile su treće, a drugi dan prve, ukupno su ostvarile 26 bodova što im je donijelo plasman na prvo mjesto.

Osvojene su i dvije sektorske medalje. Za ekipu su lovile; Ivana Pozderec – je prvog dana bila peta, a drugog dana prva u svom sektoru, sveukupno se plasirala na četvrto mjesto, Lana Picer je prvog dana bila sedma, a drugog dana druga, ukupno je bila jedanaesta, Marta Strbad je bila prvog dana četvrta, a drugog dana sedma – ukupno petnaesta.

Ekipi kadeta jako je malo falilo da osvoje pehar. U ukupnom plasmanu od 19 ekipa kadeti su osvojili peto mjesto. Za ekipu su nastupili: Karlo Strbad je prvog dana bio drugi u sektoru, a drugog dana prvi u sektoru i u ukupnom pojedinačnom plasmanu osvojio je drugo mjesto, Simon Povijač je u ukupnom plasmanu bio 11., Dino Slaviček 37., dok Luka Pozderec nije nastupao kao rezervni natjecatelj.

Ekipi kadetkinja kapetan ekipe bio je Ivan Orehovec, a ekipi kadeta Dragutin Peter. Ovo natjecanje, uz sudjelovanje dvije ekipe, zahtjeva i dosta pratećih članova koji pomažu natjecateljima, pa su tako pomogli i roditelji na čemu im se Klub zahvaljuje.

Na završnici je sudjelovalo više ekipa iz Međimurja. Tako je u konkurenciji kadetkinja ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca također osvojila značajno mjesto – bila je druga. Za Dravu su nastupale su Sara Strbad koja je bila 7. i 5., Magdalena Kolak 9. i 6. i Adriana Komorski koja je prvog dana bila 1. i drugog 3. što joj je ukupno u pojedinačnoj konkurenciji donijelo drugo mjesto sa istim brojem bodova kao i prva, samo manjom kilažom.

Glavatica Pfeifer Sensas iz Preloga bila deseta. U kadetskoj kategoriji Som iz Kotoribe bio je šesti, Glavatica Pfeifer Sensas iz Preloga 16., a Linjak iz Palovca 18.

U pojedinačnom plasmanu Marko Horvat iz Soma osvojio je treće mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije