NŠ SLOGA ČAKOVEC Pehar za prvo mjesto u Kvalitetnoj ligi U10

Završetkom prvenstvene sezone u Nogometnoj školi Sloga Čakovec aktivnosti ne staju. Ovog vikenda kategorija U10 primila je pehar za osvojeno 1. mjesto u Kvalitetnoj ligi U10 MNS-a, godište 2008. sudjelovalo je na najjačem turniru U9 u državi u organizaciji NK Kustošija Zagreb, dok su oni najmlađi 2010. godište i mlađi još jedanput osvojili medalju, samo još jednu u nizu.



Vikend nakon završetka školske godine rezerviran je za odlazak u sunčanije i toplije krajeve. Godište 2007. i 2008. od 16. do 18.lipnja sudjeluju na Crikvenica Cupu 2017. Nešto stariji slogaši odlaze na drugu destinaciju, godišta 2004., 2005. i 2006. odlaze na Fažana Brioni Cup 2017. koji se održava od 15. do 18.lipnja.

Ovakvi turniri na kojima sudjeluje preko 50 nogometnih klubova iz različitih država, preko 1 000 mladih nogometaša jedinstvena su prilika za nova nogometna i životna poznanstva. Također neki od sudionika turnira zasigurno će skrenuti pozornost na sebe loptačkim umijećem, a na kraju krajeva ovo je nezaboravno iskustvo koje će mladi nogometaši pamtiti cijeli život.



Ovim putem pozivamo sve mlade nogometaše da se uključe u rad nogometne škole, na raspolaganju stoje pet trenera: Santino Debelec, prof., Pero Obadić, prof., Željko Domjanić, prof., Ivan Fučko, prof. i voditelj škole Tihomir Blažeka, prof.

Dodatne informacije možete naći na: www.nssloga-cakovec.hr ili na www.facebook.com/nsslogack.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije