FOTO Vatreni u Međimurju započeli pripreme za utakmicu s Islandom

>> Trening Vatrenih u Svetom Martinu na Muri (Ponedjeljak, 5.6.2017.)

Pred oko 1500 gledatelja na igralištu NK Poleta u Svetom Martinu na Muri danas (ponedjeljak) nogometna reprezentacija Hrvatske započela je pripreme za kvalifikacijsku utakmicu za naredno Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji protiv do sada vrlo dobrog Islanda.

Pod vodstvom izbornika Ante Čačića i njegovih pomoćnika Josipa Šimunića i Ante Miše, te tehničkog i liječničkog osoblja, treningu su nazočili svi sa najavljenog popisa izuzev Maria Manđukića, Luke Modrića i Matea Kovačića.

Od samog početka Vatreni su oštro krenuli u pripreme, a posebno (izdvojeno s Mišeom) je trenirao samo prvi golman Subašić. Atmosfera u gledalištu i oko igrališta bila je ugodna, istina ne tako glasna i šarena kao prošle godine kada je prvi trening gledalo oko 4000 ljudi, ali vrlo poticajna za nogometaše koji su ovdje pokazali koliko su zadovoljni što su (gotovo svi) ovdje u Svetom Martinu na Muri, gdje ih ljudi jednostavno vole i obožavaju i gdje će ostati nekoliko narednih dana.

Posebno srdačno pozdravljen je dolazak Marka Roga, Danijela Subašića, Ivana Perišića i Josipa Pivarića. Ostatak vremena Vatreni provode u Termama Sveti Martin, gdje su okruženi srdačnošću osoblja LifeClassa i Hotela Golfer, te radoznalih prijatelja nogometa ne samo iz Hrvatske već i ovog dijela Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije