BADMINTON Seniori i kadeti bronačni

U subotu 3. lipnja u dvorani OŠ Župa Dubrovačka u Dubrovniku u organizaciji BK AEDIUM održano je ekipno PH 2017. za seniore i kadete. Na seniorskom i kadetskom EPH 2017. uspješno su nastupile i ekipe Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića.

Brončana seniorska ekipa: Matija, Karmela, Emilja i Luka


Na seniorskom EPH 2017. naša ekipa najprije je u skupini B u 1. kolu izgubila od ekipe Medvegrad 1998 3 s 5:0, da bi u odlučujućem susretu pobjedila ekipu Medvedgrad 1998 2 s 4:1 i izborila polufinale i borbu za medalju. U polufinalu naša ekipa poražena je od ekipe Medvedgrad 1998 1, kasnijih prvaka, s 3:1 pružeći dostojan otpor.

Seniori na postolju


U borbi za treće mjesto i brončanu medalju naša ekipa pobjedila je domaćina ekipu AEDIUM u dramatičnom meču 3:2 gdje su pobjede donijeli pojedinačno Luka Grubić i u paru s Matijom Hranilovićem te odlučujući treći poen miks Emilija Talan i Matija Hranilović.

Brončani naši kadeti: Lucija, Luka, Ivan i Nela


Naša pomlađena seniorska ekipa koja je bila spoj mladosti iskustva igrala je u sastavu: kapetanica Emilija Talan, Karmela Vadlja, Matija Hranilović i Luka Grubić.

Kadetska ekipa na postolju


Na kadetskom EPH 2017. naša ekipa u sastavu: kapetan Luka Črep, Ivan Grubić, Lucija Kacun i Nela Novak osvojila je brončanu medalju. Čestitke našoj seniorskoj i kadetskoj ekipi na brončanim medaljama na EPH 2017. gdje su dokazali da su u vrhu hrvatskog badmintona i nastavili kontinuitet osvajanja medalja na EPH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije