TRENING VATRENIH danas otvoren za javnost u Svetom Martinu na Muri

Kao što je već poznato široj nogometnoj javnosti u Međimurju, ali i izvan njega mini pripreme pred kvalifikacijsku utakmicu s Islandom (11.06.2017.) hrvatska nogometna reprezentacija odradit će i u Svetom Martinu na Muri.

Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će u Svetom Martinu na Muri od ponedjeljka 5. lipnja do četvrtka 8. lipnja. Bit će smješteni u hotelu Spa Golfer u sklopu LifeClass Terma Sveti Martin, a trenirat će na igralištu NK Polet u Svetom Martinu na Muri. U više navrata putem web stranice Poleta izvještavali su vas o uređenju igrališta i okoliša, a sve u cilju kako bi dostojno ugostili najbolje hrvatske nogometaše.

Prvi trening Čačićevi odabranici obavit će u ponedjeljak 5. lipnja u 18:00 sati na igralištu NK Polet. Taj trening bit će otvoren za javnost i posjetu svima koji uživo žele vidjeti neke od najvećih nogometnih zvijezda današnjice.

Termin treninga podložan je promjenama prema zahtjevima HNS-a. Termini drugih treninga još nisu službeno potvrđeni te s toga ne znamo hoće li koji od njih još biti otvoren za javnost i posjetu. Informacije o ostalim eventualnim otvorenim treninzima i terminima moći ćete pronaći na web stranici NK Polet www.nk-polet-smnm.hr.

Dakle u ponedjeljak 5. lipnja jedinstvena je prilika da u Svetom Martinu na Muri poželite dobrodošlicu vatrenima i vidite nogometaše koji igraju u Barceloni, Juventusu, Bayeru, Monacu, Interu, Fiorentini, Šahtaru, Dinamu, Hajduku i ostalim poznatim klubovima. S igračima dolazi i cjelokupni stručni stožer predvođen izbornikom Ante Čačićem i treneri Ante Miše, Josip Šimunić, Marjan Mrmić i Leonard Sovina te ostalo medicinsko i tehničko osoblje.

Na navedeni trening najavljen je dolazak brojnih medija, trenera i članova mnogih škola nogometa te ostalih zaljubljenika u nogomet. Kako se očekuje velik broj posjetitelja i kako bi cijeli događaj pretekao u najboljem redu u nastavku vam donosimo nekoliko uputa:
– početak treninga u 18:00 sati, dolazak igrača i stručnog stožera u 17:30 sati
– savjetujemo da zbog očekivane gužve na igralište NK Polet dođete oko 17:00 sati
– pristup igralištu NK Polet moguć je isključivo državnom cestom Sveti Martin na Muri – Hotiza
– cesta prema klupskim prostorijama i svlačionicama zatvorena je za posjetitelje (pristup je moguć jedino s važećom akreditacijom)
– parking za posjetitelje osiguran je u centru Svetog Martina na Muri ili kod Seoskog turizma Goričanec
– posjetitelji koji dolaze sa sjeverne strane državnom cestom Sveti Martin na Muri – Hotiza (preko graničnog prijelaza) mogu se parkirati kod mosta preko rijeke Mure
– strogo zabranjeno parkiranje na državnoj cesti Sveti Martin na Muri – Hotiza na djelu koji prolazi pored igrališta (cesta na nasipu iza istočnog gola)
– posjetitelji se pješice upućuju prema sjevernoj strani igrališta (kod šanka)
– trening se može promatrati na sjevernoj tribini (kod šanka) ili na zapadnoj i istočnoj strani igrališta (iza oba gola)
– sva djeca i treneri iz škola nogometa i klubova koja dolaze organizirano molimo da se smjeste isključivo na zapadnoj strani igrališta (iza gola, na pomoćnom igralištu)
– tribina na južnoj strani igrališta (kod svlačionica i službenih prostorija) u potpunosti je rezervirana za rukovodstvo i tehničko osoblje reprezentacije te za medije i mix zonu
– nakon završetka treninga prema najavama HNS-a omogućeno je fotografiranje s igračima
– fotografiranje i snimanje treninga je dozvoljeno, prikupljeni materijali smiju se koristiti samo za vlastitu upotrebu
– kroz cijelo vrijeme je otvoren šank gdje nude hladna pića i topla jela
– WC se nalazi kod šanka
– ulaz je slobodan

Po drugi puta u Svetom Martinu na Muri imamo prilike gledati najbolje Hrvatske nogometaše, stoga dođite u ponedjeljak, 5. lipnja 2017. godine na igralište NK Polet i doživite ovaj jedinstveni događaj, donosi portal NK Polet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije