STRELIČARI OSVOJILI dvanaest medalja u Varaždinu

Streličarsk klub Cekin iz Varaždina bio je domaćin međunarodnog streličarskog turnira na kojem je nastupilo sedamdesetak streličara iz slovenije i Hrvatske. Naši streličari iz Katarine Zrinski Čakovec nastupili su s 14 natjecatelja i osvojili 12 medalja.

U stilu složenog luka, kategorije dječaka do 14 godina Štefan Granatir osvojio je zlatnu medalju. U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina Vid Muškinja osvojio je srebrnu medalju, a Jan Zadravec osvojio je brončanu medalju.

Nikola Brezovec je u kategoriji dječaka do 14 godina osvojio zlatnu medalju. U kadetskoj kategoriji Jan Miljan osvojio je srebrnu medalju, a Fran Kovačić osvaja brončanu medalju, dok je među veteranima Stijepan Oehler osvojio je brončanu medalju.

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina srebrnu medalju osvojio je Matija Talaš, a Mihael Trupković je osvojio brončanu medalju. Među veteranima srebrnu medalju osvojio je Mihael Štebih, dok je Božidar Vurušić zauzeo četvrto mjesto.

U stilu instiktivni luk Karlo Flajšer osvojio je zlatnu medalju, dok u stilu dugi luk Ian Paska, također osvojia zlatnu medalju. U stilu goli luk među seniorkama Mija Mance zauzela je četvrto mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije