POBJEDE MEĐIMURJA i nogometašica Trnave, Katarini Zrinski bod

U 1. HNL za žene naši klubovi su igrali domaće utakmice. Trnava je dočekala posljednji Marjan i pobijedila ga s dva gola Leone Požgaj i jednim Sandre Trstenjak 3:2. Gošće su povele 0:1, poluvrijeme je bilo 1:1. U nastavku domaćin ima 2:1, no gošće se vraćaju na 2:2. Trećim golom sva tri boda ostaju u Goričanu.

Katarina Zrinski je ugostila Lepoglavu u susretu koji je završio bez golova 0:0.

1. HNL žene: Trnava – Marjan 3:2, Katarina Zrinski – Lepoglava 0:0.

3. HNL istok: Uvjerljivo Međimurje

U susretu 3. HNL istok Belišće je poraženo od Međimurja 0:4 s dva gola u svakom poluvremenu. Dva gola postignuo je Oštrek te po jedan Mesarića i Munivrane.

3. HNL istok: Belišće – Međimurje 0:4.

MŽNL: Nedelišće slavilo u Slakovcu

U MŽNL Čakovec – Varaždin imali smo četiri subotnja susreta. U jedinom međimurskom ogledu Sloboda je u Slakovcu dočekala Nedelišće. Gosti su na poluvrijeme otišli s prednošću 1:2. Kosir je doveo goste u vodstvo u 5. minuti, Risonjić u 20. minuti vraća na 1:1, a drugim golom Kosira u 40. minuti gosti imaju minimalnu prednost koju u 89. minuti potvrđuje Međumurac. Na kraju pobjeda gostiju 1:3.

U Murskom Središću Rudar je bio domaćin Podravini. Prvi dio završio je bez golova 0:0. U nastavku dva gostujuća gola za 0:2 u 85. minuti i 88. minuti iz kaznenog udarca za šesti uzastopni poraz Rudara.

Mladost Komet je u Prelogu bila domaćin Novom Marofu. Prvi dio završio je 2:0 za našu ekipu golovima Vuka u 19. minuti i Golubića u 45. minuti. U drugom dijelu veliki preokret ostiju koji s tri gola u 53, 76. i 87. minuti odnose sva tri boda i pobjedu 2:3.

MŽNL: subota Sloboda (S) – Nedelišće 1:3, Rudar – Podravina 0:2, Mladost Komet – Novi Marof 2:3 i Zelengaj – Jalžabet 1:1, u nedjelju u 10:00 sati Sloga (Č) – Plitvica (G) te od 17:00 sati Međimurec – Polet (SMnM), Varteks – Pušćine i Nedeljanec – Zadrugar.

1. ŽNL: Domaća i dvije gostujuće pobjede

U Ivanovcu je posljednja Mladost ugostila Jedinstvo Gornji Mihaljevec. Gosti su na poluvremenu imali solidnu prednost 1:3, a još jednim golom u nastavku na kraju su slavili 1:4.

U Pribislavcu su sa sastali Polet i BSK iz Belice. Prvi dio završio je bez golova 0:0. Polet je došao do sva tri boda pobjedom 1:0 golom Miše Palfija u nastavku.

U Macincu poraz Centrometala od Omladinca Novo Selo Rok 3:4. Poluvrijeme je bilo 1:1.

1. ŽNL: subota Mladost (I) – Jedinstvo (GM) 1:4, Polet (P) – BSK 1:0 i Centrometal – Omladinac (NSR) 3:4, nedjelja u 17:00 sati Sloga (Š) – Mladost (Pal.), Graničar (K) – Hodošan, Galeb – Trnava, Naprijed – Mladost (SM) i Spartak – Dinamo (D).

2. ŽNL skupina A: Pobjeda Palovčana

Lider Dinamo je u Palovcu bio domaćin Dubravčanu. Palovčani su na poluvremenu imali prednost 2:0. Gosti su u nastavku smanjili i susret je završio 2:1.

2. ŽNL skupina A: subota Dinamo (P) – Dubravčan 2:1, nedjelja u 17:00 sati Vidovčan – Jedinstvo (NSD), Borac PMP – Strahoninec, Omladinac (DS) – Bratstvo (SV), Kraljevčan 38 – Budućnost (M), ČSK – Mladost (D), Podturen – Drava (DM) i Croatia – Dubrava.

2. ŽNL skupina B: Velika pobjeda Donjeg Koncovčaka

U Štrukovcu su igrali Hajduk i Zasadbreg 77. Prvi dio završio je s miroljubivih 1:1. U nastavku bez golova i na kraju podjela bodova.

Posljednji Donji Koncovčak je dočekao Hajduka iz Brezja. Brezovčani su nakon golijade u prvom dijelu imali prednost 2:3. Domaćin u nastavku postiže dva gola i pobjeđuje trećeplasiranu ekipu lige 4:3.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk Vindija (Š) – Zasadbreg 77 1:1 i Donji Koncovčak – Hajduk (B) 4:3, nedjelja u 17:00 sati Venera PMP – Mura, Šenkovec – Vučetinec, Trnovec – Omladinac (M), Plavi (Pek.) – Pobjeda, Bratstvo (J) – Sokol i Mali Mihaljevec – Sloboda (M).

3. ŽNL: nedjelja u 17:00 sati Parag – Napredak (u Gornjem Kraljevcu), Bratstvo (P) – Mladost (S), Drava (K) – Jadran, Otok – Torpedo, Draškovec-Geothermae – Borac (DH). Budućnost (P) i Radnički su slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije