MEĐIMURJE SLAVILO u Koprivnici, Nedelišće kod Rudara, neriješeno u Slakovcu

U 3. HNL istok Međimurje je gostovalo kod Koprivnice i pobijedilo 2:0 golovima Režića u 51. minuti iz kaznenog udarca i Erića u 89. minuti. Kako je Varaždin pobijedio Marsoniju 4:1 i dalje su Varaždinci lider, a Čakovčani su odmah do njih s bodom zaostatka.



3. HNL istok: Koprivnica – Međimurje 0:2.



MŽNL: Nedelišće slavilo kod Rudara

U MŽNL Čakovec – Varaždin imali smo dva međimurska derbija. Rudarova kriza se nastavlja, a ovaj put ih je kod kuće pobijedilo Nedelišće. Poluvrijeme je bilo 1:1. Golom Međumurca poveli su gosti u 3. minuti, a u 33. minuti M. Šoltić realizira kazneni udarac za 1:1. U nastavku gol Međumurca u 63. minuti za pobjedu 1:2. U 88. minuti Panić nije realizirao kazneni udarac za goste (video: NK Nedelišće).


U Slakovcu su Sloboda i Sloga Čakovec odigrali 2:2. Poluvrijeme je bilo 0:0. Slakovčani su poveli 1:0 i nakon toga smatraju da su zakinuti za kazneni udarac zbog igranja gostujućeg igrača rukom. Slogaši su preokrenuli na 1:2, a domaćin postignuo gol za konačnih 2:2.


Međimurec je poražen od Plitvice (G) 3:4. Poluvrijeme je bilo 1:2. Kod domaćina dva gola Piškora i jedan S. Treske.

Mladost Komet je stradala kod kuće od Podravine 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i dva u nastavku.

U Prelogu poraz domaćina


Zelengaj je poražen od lidera Poleta (SMnM) 1:2. U prvom dijelu Poletovci imaju 0:2 golovima Bobičanca (’24) i Goričanca (’34). Domaćin je smanjio u 90. minuti. Polet ima 10 bodova više od drugog Varteksa, a treće Nedelišće zaostaje bod za Varteksom.

Poletovci su sve riješili u prvom poluvremenu


Pušćine je kod kuće pobijedilo Zadrugara 3:2. Iako su gosti poveli 0:1 autogolom Meseca u 1. minuti, do poluvremena je 2:1 golovima opet Meseca u 14. minuti i Levanića u 16. minuti. U drugom dijelu Kolak daje gol za goste za 2:2 u 65. minuti, a Špicer postiže gol u 84. minuti za pobjedu Pušćina 3:2.

MŽNL: subota Sloboda (S) – Sloga (Č) 2:2, Rudar – Nedelišće 1:2, Međimurec – Plitvica (G) 3:4, Mladost Komet – Podravina 0:3, Pušćine – Zadrugar 3:2, Zelengaj – Polet (SMnM) 1:2 i Varteks – Jalžabet 3:4, nedjelja u 16:30 sati Nedeljanec – No vi Marof.

1. ŽNL: Centrometal bolji od Mladosti (SM)

U Macincu je Centrometal pobijedio Mladost (SM) golovima u prvom dijelu 2:0. Polet (P) i Jedinstvo (GM) završili su 2:2 također sa svim golovima u prvom dijelu.

Polet (P) i Jedinstvo (GM) bez pobjednika


U Novom Selu Rok poraz Omladinca od Dinama Domašinec 1:2. Na odmor se otišlo s 1:1, a u nastavku gostujući gol bio je vrijedan sva tri boda.

Omladinac (NSR) poražen je od Dinama (D)


1. ŽNL: subota Polet (P) – Jedinstvo (GM) 2:2, Centrometal – Mladost (SM) 2:0, Omladinac (NSR) – Dinamo (D) 1:2, nedjelja u 16:30 sati Mladost (I) – Mladost (Pal.), Graničar (K) – Sloga (Š), Galeb – Hodošan, Naprijed – BSK, Spartak – Trnava.

2. ŽNL skupina A: Bodovi domaćinima

U Donjem Kraljevcu pobjeda Kraljevčana protiv Strahoninca 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0.

Dinamo Palovec je pobijedio Dravu (DM) 6:1. Već je poluvrijeme bilo 4:1.

2. ŽNL skupina A: subota Kraljevčan 38 – Strahoninec 3:1 i Dinamo (P) – Drava (DM) 6:1, nedjelja u 16:30 sati Borac (T) – Jedinstvo (NSD, Omladinac (DS) – Vidovčan, ČSK – Bratstvo (SV), Podturen – Budućnost (M), Croatia – Mladost (D), Dubravčan – Dubrava.

2. ŽNL skupina B: Uvjerljivi lideri

U Jurovcu je Bratstvo pobijedilo Omladinac (M) 6:1. Poluvrijeme je bilo 3:1. Donji Koncovčak je izgubio od Sokola 1:5. Poluvrijeme je bilo 0:3.

Šenkovec je poražen od Hajduka (Š) 2:4. Domaćin je na poluvremenu vodio 2:0, a gosti su u nastavku dobili susret velikim preokretom. Plavi su u Peklenici bili sigurni protiv Vučetinca 5:1. Već je poluvrijeme bilo 4:0.



U Brezju poraz Hajduka od Slobode Mihovljan 0:1 golom koji je postignut u prvom poluvremenu.

2. ŽNL skupina B: subota Šenkovec – Hajduk (Š) 2:4, Plavi (Pek.) – Vučetinec 5:1, Bratstvo (J) – Omladinac (M) 6:1, Donji Koncovčak – Sokol 1:5 i Hajduk (B) – Sloboda (M) 0:1, nedjelja u 16:30 sati Venera – Zasadbreg 77, Trnovec – Mura i Mali Mihaljevec – Pobjeda.

3. ŽNL: nedjelja u 16:30 sati Budućnost (P) – Mladost (S), Parag – Bratstvo (P) igra se u Preseki, Radnički – Napredak, Otok – Jadran, Borac (DH) – Torpedo. Draškovec i Drava (K) su slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije