ČETIRI MEDALJE badmintonaša u Sloveniji

Ovog vikenda u Zg. Kungoti, Slovenija održan je 7. Međunarodni badmintonski turnir RSL KUNGOTA DONUT CUP 2017. za limače u-11, mlađe kadete u-13, kadete u-15 i mlađe juniore u-17.

Na turniru je sudjelovalo 100 mladih igrača i igračica iz 4 zemlje (SLO, CRO, AUT i HUN), a među njima ekipe kadeta i mlađih juniora Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Filipa Vadlje.

Srebrni Borna Vadlja pojedinačno


U konkurenciji kadeta u-15 nastupili su: Luka Črep osvojio 3. mjesto u skupini, Filip Knežević osvojio 2. mjesto u skupini te izgubio u osmini finala, a Borna Vadlja uvjerljivo osvojio 1. mjesto u skupini te pobijedio u osmini, četvrt i polufinalu da bi u finalu izgubio od Slovenca Mihe Mastena 2:0 i osvojio srebrnu medalju.

Zlatni Borna u paru


U konkurenciji parova kadeta Luka Črep i Filip Knežević osvojili 3. mjesto u skupini, a Borna Vadlja sa Slovencem Mihom Mastenom osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju pobijedivši u finalu slovenski par Jan Babnik / Gal Bizjak 2:0.

Srebrni Luka Grubić pojedinačno

U konkurenciji mlađih juniora U-17 Luka Grubić nakon uvjerjivog osvajanja 1. mjesta u skupini te pobjede nad Austrijancem Rudolfom u polufinalu izgubio je u finalu u dramatičnom meču od Slovenca Klemena Lesničara 2:1 (21:16, 22:24, 24:22) i osvojio srebrnu medalju.

U konkurenciji parova naš par Luka Grubić i Borna Vadlja osvojili su srebrnu medalju izgubivši u finalu od slovenskog para Klemen Lesničar /Miha Masten 2:0 ( 21:14, 21:13).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije