KROS LIGA GLOBETKA Cvijeće i kontra smjer

Podsjećamo sve trkačice i trkače da će se u utorak 7. ožujka s početkom u 17 sati održati 2. kolo Kros lige Globetka za 2017. godinu. U prvom ovogodišnjem kolu Globetka je unatoč lošem vremenu startala odličnim odazivom od 125 sudionika, a budući da je prošlogodišnje 2. kolo bilo rekordno po odazivu jer je sudjelovalo 153 trkača, dobrom odazivu možemo se nadati i ovog utorka. Organizator lige Atletski klub Međimurje priredio je za ovu utrku dva iznenađenja.

Cvijeće za Dan žena
Treba napomenuti da su pozivnicu za nastup sudionicima ljepšeg spola uputili Ambijenti d.o.o. iz Čakovca i Cvjećarnica Iris iz Miklavca koji će kao i prošle godine sve trkačice za sudjelovanje nagraditi poklonom povodom Dana žena.

U 2. kolu kontra smjer utrke
Posebna obavijest za sve trkače odnosi se na sam start u 17 sati na kojem će trkači biti okrenuti u obrnutom smjeru od uobičajenog.

Razlog su radovi na križanju u ulici Globetka preko kojeg trkači prelaze prije samog starta, koji onemogućuju da trkači sa starta krenu kao inače, pa je praktičnije da se utrka 2. kola trči u obrnutom smjeru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije