STRELJAŠTVO Mala sredina, a veliki susret

>> STRELJAŠTVO Mala sredina, a veliki susret

U subotu je u Čakovcu održani susret reprezentativaca Hrvatske i Slovenije. Iznimno veliki susret za obje reprezentacije koje su nastupile u najjačim sastavima zračnim oružjem tik pred nekoliko velikih nastupa u svojim državama, ali i u Europi. Domaćin je bio Čakovec, koji je reprezentativcima/kama ponudio najbolje što su mogli i očekivati od ove male streljačke sredine koja je oduševila sve prisutne.



Iz Međimurja u kategoriji zračnim pištoljem nastupila je Natalija Kikelj Vrugrinec koje je kao četveroplasirana reprezentativka nastupila u pojedinačnoj kategoriji, dok ekipu čine tri članovi, odnosno Natalija je bila ‘rezerva’. Pucala je 363 kruga na dužini od 10 metara i 40 hitaca i njezin osobni trener iz SK Alzasa Marijan Turk je vrlo zadovoljan uz znanje da će vrijeme i treninzi donijeti puno više, nego trenutno sada ima uz naznaku da je ovo bio izvrstan rezultat i nastup.



Susret je na kraju završio neriješeno 4-4, a na istome su se mogla vidjeti i vrlo poznata lica iz Streljačkih saveza, kao npr. Izbornik HSS Branko Perglin, tajnik HSS Dragutin Vrbek, predsjednik HSS Međimurja Miroslav Turk, kao i olimpijke poput Snježane Pejčić i mnoge druge.



Već narednog vikenda 18. i 19. veljače u dvorani OŠ Ivana Gorana Kovačića u Svetom Juraju na Bregu održat će se V. kolo 1.A i 1.B Hrvatske lige i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u gađanju zračnim oružjem. Zračna puška je u subotu s početkom od 8 sati, dok je zračni pištolje na rasporedu u nedjelju od 9:30 sati. I tako bismo mogli zaključiti da je Međimurje jedno od vrlo prepoznatljivih sportskih događanja zračnim oružjem koje iz dana u dan ‘rodi’ neke nove zvijezde. Na samom kraju ručak za sve prisutne bio je organiziran u restoranu ‘Kristal’ Čakovec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije