FOTO Održana skupština Nogometnog kluba Naprijed Cirkovljan

U subotu, 28. siječnja svoju je skupštinu održao Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana. Skupštini su uz brojne članove kluba nazočili i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Goran Gotal, zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan, predsjednik Mjesnog odbora Cirkovljan Robert Verli te predstavnici udruga iz Cirkovljana i prijateljskih klubova iz Čukovca, Oporovca i Preloga.

O radu u proteklom razdoblju govorio je predsjednik kluba Vladimir Martinec, koji je zbog zdravstvenih razloga prestao obnašati dužnost predsjednika. Klub će u narednom razdoblju voditi predsjedništvo kluba na čelu sa Robertom Verlijem, kao vršiteljem dužnosti predsjednika.

Gradonačelnik Kolarek zaželio je uspješan rad klubu u narednom razdoblju, obećavši pomoć Grada Preloga, pogotovo oko uređanja Sportskog parka Zdenci u Cirkovljanu. Nogometni klub Naprijed danas se natječe u Prvoj županijskoj ligi Međimurskog nogometnog saveza, a posebno su ponosni na svoje četiri kategorije mlađih dobnih kategorija, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije