Plemenita gesta KK Međimurje

U ovogodišnjem blagdanskom ozračju i vremenu prikazivanja plemenitih gesti, vodstvo Košarkaškog kluba Međimurje kao i sami igrači odlučili su se za nešto drugačije, ali svakako vrijedno hvale.

Košarkaški klub Međimurje već tradicionalno izdaje svoje klupske kalendare koji su ove godine poprimili nešto drugačije ruho, što iz priložene naslovne stranice možete naslutiti.

Ovogodišnja cijena kalendara je 50 kn, a toj su cijeni ove godine pripisali posebnu humanitarnu ulogu. Naime, prikupljeni iznos odlazi ponajboljem igraču kluba Danijelu Krajačiću kojeg je prije početka ove sezone zadesila teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta koljena. Ta je ozljeda bila jednako teška i bolna za klub koji je tokom cijele sezone, relativno uspješno, popunjavao nedostatak ovog svestranog igrača.

Danijelove terapije dugotrajne su i skupe te bi mu htjeli kao i svaki klub svom igraču željeli pomoći. To je iz skromne klupske blagajne teško izvedivo, ali je zato uvijek tu dobar duh dobrog čovjeka kojeg će nadamo se narod prepoznati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije