Obavijest Zajednice sportskih udruga o zimskim kampovima za djecu

Zajednica sportskih udruga Grada Čakovca zbog čestih upita i poziva obavještava roditelje djece iz čakovečkih osnovnih škola kako ispunjene prijavnice za Zimske sportske kampove, ukoliko ih nisu predali svojim učiteljima, mogu donijeti sa sobom na početak kampa iz klizanja u utorak u 9 sati na klizalište u centru grada.

Podsjećamo, za vrijeme ovih školskih praznika čakovečkim osnovnoškolcima biti će na raspolaganju dva sportska kampa. Kamp iz klizanja na klizalištu u centru grada od 27. do 30. prosinca 2016. i kamp iz plivanja na gradskim bazenima od 2. do 5. siječnja.

Školarcima s gradskog područja tako se nudi mogućnost zdrave i sportske alternative provođenju praznika kojeg provode sa svojim vršnjacima. Polaznici kampova su pod stručnim nadzorom kvalificiranih trenera, profesora TZK-a ili apsolvenata Kineziološkog fakulteta, a osigurat će im se i osvježenje.

Kampovi su za djecu u potpunosti besplatni. Jedino što roditelji moraju platiti je najam klizaljki od 15 kuna po korištenju, dok školarci koji imaju vlastite klizaljke ne moraju platiti ni to.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije