Alen Kontrec zlatni u Varaždinu

Grad Varaždin, ove je subote u Gradskoj sportskoj dvorani ugostio treće izdanje European Jiu-Jitsu Chalenge turnira. Organizator ove velike sportske priredbe bio je hrvatski Jiu- jitsu savez (HJJS). Na turniru su nastupili brojni vrhunski majstori ove plemenite borilačke vještine.

Stoga, posebno sjaji zlatno odličje Alena Kontreca, osvojeno u kategoriji -85 kg. Uz zlatno odličje Alen je osvojio putnu kartu za europsko natjecanje u Portugalu i na samom je postolju promoviran u plavi pojas. Mladi poduzetnik iz Selnice, sretno oženjeni otac dvoje djece, član je JJK MS JIU-JITSU iz M. Središća u kojem vrijedno trenira Jiu-Jitsu tri godine.



Na turniru su vrijedne bodove osvojili i ostali borci, Teo Gorjan, Tomislav Sobočan, Nikola Varšić, Mišel Šopar i Alen Špirk te njihov ponosni trener, Luka Mošmondor koji ponovo podsjeća da klub djeluje četiri godine i okuplja mlade entuzijaste koji u svoje slobodno vrijeme treniraju brazilski Jiu-Jitsu, borilački sport, bez udaraca, sličan judu i hrvanju s mogućnošću završavanja borbe gušenjem ili zahvatom (polugom) na ruci ili nozi. Klub djeluje u Murskom Središću u prostorijama Muraken Gyma i vrši stalan upis novih članova bez obzira na spol i dob.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije