Sportski vikend: Susjedski derbi Zrinskog i Koke

U susretu 1. rukometne lige za žene u subotu od 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu igraju Zrinski i Koka. U 2. ligi kod rukometaša Prelog gostuje kod Zagorice, a Čakovec kod druge ekipe Ivanića. U trećoj ligi imamo međimurski ogled rukometašica Zrinskog 2 i Preloga u nedjelju od 18:00 sati. Kod rukometaša Nedelišća gostuje kod druge ekipe Garešnice.

U 1. HNL za žene sastaju se Katarina Zrinski – Split i Trnava – Viktoria.

U 3. HNL istok Marsonia u Slavonskom Brodu ugošćuje Međimurje.

U MŽNL subotnji susreti od 15:00 sati su Podravina – Nedelišće i Polet (SMnM) – Sloga (Č), a u nedjelju će igrati od 14:00 sati Novi Marof – Rudar, Jalžabet – Međimurec, Zadrugar – Mladost Komet, Pušćine – Zelengaj, Varteks – Nedeljanec i Plitvica (G) – Sloboda (S)

U 1. ŽNL u subotu u 15:00 sati igraju Polet (P) – Dinamo (D) te u nedjelju u 14:00 sati Naprijed – Centrometal, Galeb – Omladinac (NSR), Graničar (K) – Mladost (SM), Mladost (I) – Trnava, Sloga (Š) – BSK, Jedinstvo (GM) – Hodošan i Spartak – Mladost (Pal.)

U 2. ŽNL skupina A u nedjelju od 15:00 sati igraju Podturen – Dinamo (P), ČSK – Dubravčan, Kraljevčan 38 – Dubrava, Omladinac (DS) – Drava (DM), Borac (T) – Mladost (D), Vidovčan – Budućnost (M), Strahoninec – Bratstvo (SV) i Croatia – Jedinstvo (NSD).

Subotnji susret u 2. ŽNL skupina B je Hajduk (Š) – Omladinac (M) s početkom u 15:00 sati, dok u nedjelju igraju od 14:00 sati Bratstvo (J) – D. Koncovčak, Plavi (Pek.) – Hajduk (B), Trnovec – Sloboda (M), Šenkovec – Sokol, Venera – Pobjeda, Mura – Vučetinec i M. Mihaljevec – Zasadbreg 77.

U 3. ŽNL u subotu u 15:00 sati će igrati Napredak – Jadran, a u nedjelju u 14:00 sati Drava (K) – Otok, Parag – Draškovec, Budućnost (P) – Borac (DH), Bratstvo (P) – Torpedo i Radnički – Mladost (S).

Odbojkaši Centrometala u prvoligaškom susretu u subotu u 18:00 sati dočekuju Marina Kaštelu. U 2. ligi kod odbojkašica Kaštel u subotu u 18:30 sati dočekuje Ivanec, a Štrigova od 16:00 sati gostuje kod Bjelovara. Kod odbojkaša Nedelišće Elting od 15:30 sati igra s Croatijom.

U 3. kolu košarkaške A – 2 lige sjever Međimurje u nedjelju od 17:30 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec dočekuje Grafičar iz Ludbrega.

U 6. kolu prve kuglačke lige Željezničar ima težak domaći susret s Mertojakom iz Splita.

U subotu su na rasporedu utakmice 5. kola u stolnoteniskoj Superligi za igračice. Za nas posebno interesantno kolo, jer se od 15 sati u hodošanskoj školskoj dvorani u međimurskom derbiju sastaju Hodošan i Mihovljan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije