Rukometaši Čakovca prvi na tablici

U trećem kolu 2. HRL sjever rukometaši MRK Čakovca odigrali su utakmicu kod RK Ludbrega. Prvo poluvrijem igralo se gol za gol te je domaća ekipa Ludbrega na odmor otišla s golom prednosti 13:12 Dugo poluvrijeme krenulo je istim tonom sve do zadnjih deset minuta kad su se Čakovčani počeli odvajati te utakmicu preokrenuli u svoju korist te donijeli prvu gostujuću pobjedu 23:28. Ovom pobjedom rukometaši MRK Čakovca zauzeli su prvo mjesto na tablici. U sljedećem kolu na domaćem terenu dočekuju RK Zagoricu u derbiju kola jer su gosti treći na tablici s 4 boda.

Za MRK Čakovec nastupili su Benjamin Kovačević, Tomislav Bratković (1), Vedran Škrobar (6), Vjeran Toplek (3), Filip Gradišćaj, Igor Balog (6), Nikola Petek (2), Dario Horvatić (5), Filip Paler, Tibor Tkalčec (2), Bruno Dvanajščak (2), Ivan Bedić, Nikola Marciuš, Lovro Pintarić, Emanuel Radiković (1). Trener Josip Borković.



Pobjeda druge ekipe Čakovca

Drugo kolo 3. HRL sjever održano u domaćinstvu MRK Čakovec u dvorani GOC-a u Čakovcu. Odličnom igrom u obrani i strpljivim napadom domaćin je uvjerljivo savladao protivnika koji od prve minute utakmice nije uspio opasnije zaprijetiti domaćinima. Od samog početka utakmice domaćin je obranom 5:1 uspješno kontrolirao rezultat i gostima nije dozvolio da se rezultatski približi domaćinu.

Domaćin je od samog početka kontrolirano i uspješno igrao utakmicu te ni u jednom trenutku nije bio upitan rezultat. U drugom poluvremenu domaćin je rotirao igrače te su se protivnici neznatno približili rezultatski, no ni to nije dovelo do nesigurnosti niti rezultatske neizvjesnosti za domaćina.

MRK Čakovec 2 – RK Ivančica 2 30:25 (16:11)

Za MRK Čakovec igrali su: B. Dvajnašćak (10), M. Hamer, J. Želežnjak (1), D. Štefulj, A. Vaser (2), M. Hozjan (4), L. Čapalija (5), M. Bašek (5), L. Hozmec, J. Škoro, B. Ninić, L. Lukman, N. Škvorc (1), L. Mihalic (1), E. Horvat , F. Gradišćak (1). Trener Tomislav Horvat, prof. Sl. predstavnik: Miro Biber.



Mlađim kadetima dvije pobjede i neočekivani poraz

Mlađi kadeti odigrali su drugo kolo 1.HMKRL Sjever koje se održalo u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole. Zabilježene su dvije pobjede i neočekivan poraz. U prvoj utakmici protiv RK Trnovec odlična igra u obrani rezultirala je visoko vodstvo i razliku, velik broj kontri i polukontri te je konačni rezultat 25:11.

U drugoj utakmici koja je obilježena velikim brojem promašaja, tehničkih grešaka, igralo se gol za gol te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 9:9. U nastavku vodstvo Čakovčana, no ekipa iz Virovitice drži priključak i 5 minuta prije kraja kod neriješenog rezultata 14:14 dva uzastopna promašena zicera gosti iz Virovitice kažnjavaju i vode. Uvukla se nervoza te je uslijedilo nekoliko tehničkih grešaka što u napadu što u obrani, a gosti kažnjavaju kontrama i zasluženo uzimaju ponuđeno te na kraju pobjeda Virovitice 22:15.

U trećoj utakmici lokalni derbi s Prelogom u kojem od početka je dominirala ekipa iz Čakovca. Utakmicu su obilježili golmani na obje strane. Konačan rezultat 26:13 za MRK Čakovec. Zaigrali su svih 20 igrača koji konkuriraju za sastav, neki su opravdali svoju igru, a neki još moraju dosta poraditi na usavršavanju elemenata.

Nastupili su: Bogojević 4, Belović 12, Dering 1, Golubić 2, Islamni, Kovačić 1, Mislović 2, Novak 7, Srebrnjak 7, Tompić 3, Vrbanec 4, Žibek 11, Vincek, Hajdarović, Vurušić, Krauhaker, Luka Micek 1, Pomor, Kos 6, David 2. Trener: Dario Varga, prof.



Dva varaždinska poraza

U drugom kolu 1. HRLDB Sjever igranom u Areni odigrana su dva susreta protiv RK Ivančice iz Ivanca te GRK Varaždin 1930. U prvoj utakmici Ivanec je bio zasluženo bolja ekipa na terenu, a Čakovčani su prevelikom respektom ušli u utakmicu te greškama omogućili Ivancu uvjerljivu pobjedu 5:17.

U drugom susretu velika borba na terenu gol za gol te 3 minute prije kraja susreta rezultat 16:16. Ipak tu su stali, a što je varaždinska ekipa s tri pogotka riješila u svoju korist. Drugo kolo je pokazalo da svakom protivniku treba ući maksimalnom koncentracijom i htjenjem te da neće biti lakih protivnika u prvoj sezoni.

Nastupili su: Ninić 11, Hozmec 5, Varošanec 1, Čapalija 1, Mikulić, Šoltić, Malašić 1, Golubić , Mavrek , Novak 1, Bel, Vinković , Horvat, Tkalec 1, Črešnjovec, Želežnjak, Kostel. Trener Dario Varga, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije