Prva hrvatska ribolovna liga: Glavatica vodeća, Som šesti, Klen osmi

Natjecanja Prve hrvatske ribolovne lige, deveto i deseto kolo, koja su održana na odvodnom kanalu u Svetoj Mariji, prošla su s očekivanim rezultatima. Domaće ekipe su ovaj puta u oba kola bile u samom vrhu. Glavatica iz Preloga je bila treća i četvrta, Klen iz Svete Marije se konačno probudio i bio drugi i treći, a Som iz Kotoribe je prvog dana bio peti, a drugog dana drugi.

U subotu je ulovljeno 252 kilograma ribe, nedjelja je bila bolja, ulovljeno je 299 kilograma, dva dana ukupno 551,58 kilograma ili 11.49 kilograma po natjecatelju. Najveći ulov u subotu je bio 14.600 grama, a ulovio je Igor Mihalac iz Klena Sveta Marija. U nedjelju najviše ribe ulovio je Ivan Turković iz Glavatice Prelog i to 14.090 grama.

U subotu prvo mjesto osvojila je ekipa Šarana iz Zaprešića, druga je bila ekipa Klena iz Svete Marije, a treći ekipa Glavatice iz Preloga. U nedjelju je ekipa Bjelka iz Sunje bila prva, drugi je bio Som iz Kotoribe, treće mjesto osvojila je ekipa Klena iz Svete Marije. Ekipa Glavatice iz Preloga bila je četvrta.

U ukupnom plasmanu nakon 10 kola ekipa Glavatice iz Preloga zadržala je vodeću poziciju i ima 34 boda. Drugo mjesto zauzima ekipa Bjelke iz Sunje sa 38 boda. Treće mjesto zauzima ekipa Varaždin-Interland iz Varaždina sa 44 boda.

Ekipa Soma iz Kotoribe je učvrstila poziciju, na šestom mjestu je sa 65 bodova. Ekipa Klena iz Svete Marije je konačno iskoristila prednost domaćeg terena, sada zauzima 8.mjesto sa 71 bodom. Zadnja dva kola će se održati na staroj Dravi kod Belišća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije