Rezultati subotnjeg i nedjeljnog natjecanja Prve lige HŠRS-a

Natjecanja Prve hrvatske lige koja su održana na odvodnom kanalu u Svetoj Mariji imala su idealne uvjete i bogat ulov. Nastupilo je svih dvanaest klubova i ukupno 48 natjecatelja.

U subotu je ulovljeno 217 kilograma ribe, po jednom natjecatelju oko 4,5 kilograma. Nedjelja je bila bolja, ulovljeno je 295 kilograma, nešto više od 6 kilograma po natjecatelju. Najveći ulov u subotu je bio 13.640 grama, a ulovio je Alan Perko iz Glavatice Prelog. U nedjelju najviše ribe ulovio je Kristijan Kosmačin iz ekipe Varaždin-Interland i to 13.290 grama. U dva dana natjecanja ulovljeno je 512 kilograma ribe ili 10.675 grama po natjecatelju.

U subotu prvo mjesto osvojila je ekipa Bjelka iz Sunje, druga je bila ekipa Glavatice iz Preloga a treći Som iz Kotoribe. Ekipa domaćina Klena iz Svete Marije bila je sedma. U nedjelju je ekipa Bjelka iz Sunje ponovo bila prva, druga jr bila ekipa Varaždin-Interland iz Varaždina, a treće mjesto osvojila je ekipa Glavatice iz Preloga. Ekipa Soma iz Kotoribe je bila sedma a ekipa Klena iz Svete Marije osma.

U ukupnom plasmanu nakon osam kola ekipa Glavatice iz Preloga zadržala je vodeću poziciju i ima 27 bodova. Drugo mjesto zauzima ekipa Bjelke iz Sunje sa 30 bodova. Treće mjesto zauzima ekipa Varaždin-Interland iz Varaždina. Ekipa Soma iz Kotoribe je na osmom mjestu s 58 bodova i oni su malo popravili svoju poziciju. Ekipa Klena iz Svete Marije nije iskoristila prednost domaćeg terena i dalje zauzima 11. mjesto sa 66 boda.

Slijedeća dva kola ponovo će se održati na odvodnom kanalu kod ribičkog doma Klena u Svetoj Mariji 24. i 25. ovog mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije