Uspješni naši mladi stolnotenisači na otvaranju sezone

7. Kupom Grada Paga za mlađe kategorije, na kojemu su uspješni bili i članovi čakovečkih klubova MSTC Čakovca i Putjana, službeno je otvorena nova sezona iz kalendara Hrvatskoga stolnoteniskog saveza. Naročito se iskazao Kotoripčanin Stjepan Škoda, koji je u svom debiju u dresu MSTC Čakovca osvojio prvo mjesto u kategoriji kadeta, a u debitantskom nastupu za isti klub trećim se mjestom iskazao i Matija Strbat u kategoriji najmlađih kadeta.

Osvojenim drugim mjestom među najmlađim kadetkinjama treću medalju od mladih Čakovčana osvojila je talentirana članica Putjana Marta Novak. Nastupali su još njeni klupski kolege Hrvoje Vurušić i Ivor Colev te član MSTC Čakovca Filip Godina.

Vurušić u kategoriji kadeta i Colev među najmlađim kadetima platili su danak neiskustvu i izgubili sve svoje partije, dok je Godina u kategoriji juniora prošao kvalifikacijsku skupinu i osminu finala, ali je u četvrtfinalu s 3:2 ispao od Kraljića iz varaždinskoga Starra propustivši vodstvo od 2:0 u setovima, a i šansu za pobjedu u četvrtom setu, koji je izgubio s 15:13.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije