Zrinski krenuo s trideset igračica u pripreme

Rukometašice Zrinskog krenule su s pripremama za novu prvoligašku sezonu početkom kolovoza. Kakvo je stanje u klubu i u igračkom kadru pitali smo trenera Željka Golika:



‘Početak priprema za sezonu 2016./2017. započele su 1. kolovoza. Bilo je dosta nepoznanica koje se odnose na igrački kadar, a danas je situacija malo jasnija što se tiče dolazaka i odlazaka iz kluba.



Tako su iz kluba otišle posuđene igračice Gavrić, Lupić i Maljak, za sada su se treninzima priključile igračice koje su ponikle u klubu, golmanica Anja Žvorc i igračica Rija Haček. Također je pristupila kadetkinja iz RK Podravka Viktorija Šestak i isto tako se treninzima priključila bivša igračica TVIN-a i Podravke Sara Brglez.



Treningu prve ekipe su isto tako priključene igračice Zrinski 2 (bivši ŽRK Čakovec) tako da je trenutno u trenažnom procesu 30 igračica. Treninzi se odrađuju s dva treninga na dan kako na vanjskim terenima, teretani i dvorani kako bi ekipa što spremnije dočekala svoju treću prvoligašku sezonu.



Fizičku pripremu igračica odlično odrađuje kondicijski trener Goran Vuk. U sklopu priprema planira se odigrati desetak pripremnih utakmica, a prve su već 13. kolovoza na turniru u Virovitici gdje osim Zrinskog prvoligaški klubovi ŽRK Osijek, ŽRK Dugo Selo 55 i domaćin TVIN. Spisak igračica ću proslijediti kada će situacija biti iskristalizirana.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije