Ljeto ribe u Dravu: Rezultati ribolovnih natjecanja

Tijekom dvodnevne manifestacije Ljeto ribe uz Dravu u Svetoj Mariji održana su dva ribolovna natjecanja. U subotu 30. ožujka pod pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare održano je natjecanje imena Ožujsko ribički kup u kojem je sudjelovalo 14 ekipa.

Između njih najbolja je bila ekipa Garaža (Darko Orehovec, Želimir Pavlic, Kristijan Komorski), drugi su bili natjecatelji PPU Goričanec Klen (Darko Kolaić, Drago Peter, Igor Mihalac), treće mjesto je pripalo ekipi Štuka Donja Dubrava (Ivan Turković, Miljenko Perko, Zlatko Mirić). Oni su dobili nagrade u vidu ribičkog pribora. Prva ekipa je dobila 3 štapa dužine 9 metara, druga 3 štapa dužine 8 metara, a treća 3 štapa dužine 7 metara.

Sve ekipe su primile su i prigodne nagrade Zagrebačke pivovare, a prvih pet pravo natjecanja u završnici Ožujskog kupa koji će biti u Osijeku, a uz njih to su pravo stekle i ekipe Glavatica Sensas Prelog i Rak Rakitje.

U nedjelju 31. srpnja održano je tradicionalno pojedinačno natjecanje u disciplini lov ribe udicom na plovak pod imenom Velika nagrada Svete Marije, a pod pokroviteljstvom Općine Sveta Marija. Okupilo je 28 natjecatelja iz većine “jačih” društava sjeverozapadne Hrvatske.

Najbolji je bio Mihael Guliš iz SRD Rak Rakitje, s ulovom od 12.770 grama, ispred Gorana Matijačića iz SRD Štuka Torčec koji je ulovio 11.060 grama dok je treće mjesto osvojio njegov sumještanin Danijel Picer jer je ulovio 10.240 grama.

Oni su nagrađeni peharima organizatora SRK Klen Sveta Marija, dok su ostali natjecatelji dobivali nagrade sistemom ‘vidi-uzmi’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije