U Prelogu održan streličarski turnir Zlatna strijela

Streličarski klub Prelog protekle nedjelje bio je domaćin 22. tradicionalnog streličarskog turnira Zlatna strijela Preloga koji je održan na odličnom terenu NK Otok. Rekordan broj od 97 prijavljenih streličara iz Austrije, BiH, Slovenije i Hrvatske uživao je u odlično organiziranom turniru te sunčanom i jako vrućem vremenu.

Iz Streličarskog kluba Prelog nastupio je Ivan Horvat u konkurenciji veterana, u stilu složenog luka i osvojio je brončanu medalju.

Iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 22 natjecatelja, osvojivši pri tom 12 medalja. U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Štefan Granatir, a Mihael Trupković je u svojem prvom nastupu na turniru osvojio brončanu medalju, dok je Vid Muškinja zauzeo četvrto mjesto.



Među djevojčicama do 12 godina Ivona Muškinja osvojila je zlatnu medalju. U konkurenciji dječaka do 14 godina zlatnu medalju osvojio je Fran Kovačić, a Ian Paska osvaja brončanu medalju, dok Karlo Murk zauzima četvrto mjesto. U konkurenciji veterana Stijepan Oehler osvojio je brončanu medalju.

U stilu složenog luka kadetske kategorije Krunoslav Sušec osvaja zlatnu medalju, dok u stilu dugi luk također kadetske kategorije Adrijan Hajdarović osvaja također zlatnu medalju.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Leon Kolarić osvojio je brončanu medalju, dok Ivan Lukas Posavec zauzima četvrto mjesto. Među dječacima do 14 godina Ivo Maček osvojio je srebrnu medalju, a Jan Miljan osvaja brončanu medalju. Krešo Vurušić zauzeo je četvrto mjesto.



U konkurenciji seniora Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju, Mladen Kodba je zauzeo četvrto mjesto, Tihomir Miljan zauzima peto mjesto, Karlo Cilar zauzeo je sedmo mjesto , a Valentino Novak zauzeo je osmo mjesto. Među veteranima Zlatnu medalju osvaja Mihael Štebih, dok Božidar Vurušić osvaja brončanu medalju.

U svakom stilu po četiri najbolje plasirana natjecatelja apsolutne kategorije od kadeta do veterana ušli su u finale raspucavanja za Zlatnu strijelu Preloga. U stilu olimpijskog luka među četiri najbolja ušli su – Krešimir Štrukelj i Mihael Štebih iz Čakovca te Alen Remar i Miro Habek iz Varaždina. Zlatnu strijelu s dva pogotka u jaje osvojio je Alen Remar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije