Vilson Kuqi treći u Poreču

U Poreču je održano prvenstvo Hrvatske u disciplini lowkick s kojeg nam se javio Vilson Kuqi:

‘Nastupao sam za kickboxing klub Megacentar Rijeka u kojem treniram sad već više od godinu dana, od kad sam studij ovdje u Rijeci.Trener mi je Igor Ivošević, višestruki prvak svijeta u kickboxingu i thaiboxingu te me odlično priprema za svaku borbu bila amaterska ili profesionalna. Tako smo se i za ovo prvenstvo pripremali već dosta vremena, trenirao za svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno te se na kraju isplatilo.


Nastupio sam na prvenstvu Hrvatske u disciplini lowkick koje se održalo u Poreču, u kategoriji do 60 kg i mogu reći da je bila vrhunska konkurencija. U prvom kolu me čekao protivnik s puno većim iskustvom, ali sam uvjerljivo odnio pobjedu. Nakon toga sam boksao polufinale s aktualnim prvakom Hrvatske te sam nažalost izgubio odlukom sudaca, ali bila je čvrsta i odlična borba.

S obzirom da sam tek prije godinu dana ušao u seniorsku konkurenciju ovo treće mjesto je odličan rezultat. Dalje planiram odmah nastaviti s treninzima pošto nemam većih ozljeda trenutno te ubrzo planiram odraditi koju profesionalnu borbu.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije