Tour of Croatia prolazi i kroz Nedelišće

Ove nedjelje, 24. travnja jedinstvena biciklistička utrka Tour of Croatia prolazi i kroz Općinu Nedelišće, stoga pozivamo sve zainteresirane da izađu iz svojih kuća, rezerviraju svoje vrijeme i dođu podržati ovaj svjetski poznati događaj. Tour of Croatia događanje je kojem je sportska arena cijela Hrvatska, utrka se održava na više od 1000 kilometara, uključeno je 12 gradova domaćina, a prolazi kroz više od 100 različitih mjesta, s više od 500 minuta televizijskog prijenosa uživo.


Glavne turističke atrakcije očekuju se na velikom parkiralištu trgovine Metss (nasuprot zgrade Općine), a najbrže bicikliste možete podržati duž cijele trase jer već u 12:48 biciklisti dolaze u Slakovec, nastavljalju rutu kroz Dunjkovec, a u 12:54 dolaze u Nedelišće. Bickilisti će proći kroz Nedelišće kroz najfrekventniju ulicu i nastaviti u smjeru Čakovca.

Pozivamo sve ljubitelje ove biciklističke utrke, ali i sve ostale da nam se pridruže u razdoblju između 12:00 i 12:30 sati te s nama dožive ovaj jedinstveni događaj.

Trasa kretanja natjecatelja na području Međimurske županije bit će
: start Toplice Sveti Martin na Muri – Sv. Martin na Muri – Mursko Središće – Štrukovec – Šenkovec – skretanje desno za Brezje – ulaz Slakovec –izlaz na glavnu cestu za Nedelišće – na kružnom toku izlaz za Čakovec – Čakovec – Preloška ulica – skretanje lijevo na državnu cestu D 3 – skretanje desno na državnu cestu D 20 – Prelog – skretanje desno u Sajmišnu ulicu – Trg bana Josipa Jelačića – Zrinskih ulica – skretanje desno na lokalnu cestu LC 20039 – prijelaz preko mosta rijeke Drave kod Otoka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije