Ovo je trasa kretanja utrke ‘Tour of Croatia’ kroz Međimurje

U nedjelju, 24. travnja na dionici ceste Toplice Sveti Martin na Muri – Zagreb održat će se 6. etapa međunarodne biciklističke utrke ‘Tour of Croatia’.

Trasa kretanja natjecatelja na području Međimurske županije bit će:

– start Toplice Sveti Martin na Muri – Sv. Martin na Muri – Mursko Središće –Štrukovec- Šenkovec – skretanje desno za Brezje-ulaz Slakovec-izlaz na glavnu cestu za Nedelišće – na kružnom toku izlaz za Čakovec – Čakovec – Preloška ulica – skretanje lijevo na državnu cestu D 3 – skretanje desno na državnu cestu D 20 – Prelog – skretanje desno u Sajmišnu ulicu – Trg bana Josipa Jelačića – Zrinskih ulica – skretanje desno na lokalnu cestu LC 20039- prijelaz preko mosta rijeke Drave kod Otoka.

Za potrebe sigurnog i nesmetanog održavanja utrke neposredno prije i u vrijeme prolaska natjecatelja trasom kretanja bit će zatvoren promet za sve ostale sudionike, te se isti mole da koriste obilazne pravce.

– Kako je ova utrka jedna od najznačajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj, mole se građani i svi sudionici u prometu za strpljenje i striktno poštivanje prometnih pravila i propisa, kao i naredbi policijskih službenika koji će osiguravati održavanje utrke – poručuju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije