Na četvrtfinale Lige prvaka ‘PPD Zagreb – PSG’ busom iz Male Subotice

Dream team dolazi u Zagreb! Rukometni velikan PSG predvodi najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić, uz njega su u ekipi još Mikkel Hansen,Thieery Omeyer i ostalo društvo.

Francuska momčad ulazi u ove četvrtfinalne dvoboje sa PPD Zagrebom kao veliki favorit, ali naši Lavovi predvođeni Horvatom, Stivijem i drugima su već bezbroj puta pokazali kako s borbenošću niti jedna prepreka nije nesavladiva. Znamo da će naši dečki i ovog puta ostaviti na terenu znoj, krv i lavovsko srce.

Ono što je sigurno, jest da će svi ljubitelji u dvorani i pred malim ekranima moći još jednom uživati u vrhunskom rukometu. Vjerujemo kako će se naši Lavovi oduprijeti “dream teamu” svjetskog klupskog rukometa te da će uz Vašu pomoć s tribina napraviti još jedan senzacionalan podvig i savladati favoriziranog protivnika te napraviti korak do finalnog Final4 turnira EHF Lige prvaka.

Ulaznica u slobodnoj prodaji više nema.

Organiziran je odlazak autobusom na rukometnu poslasticu iz Male Subotice 23.4. u 17 sati ispred Kavane Kocka. Za Vas je pripremljena odlična zabava te druženje do jutra.

Paket iznosi 120,00 kn za sve uzraste, a u njemu dobivate:

● Prijevoz Mala Subotica – Zagreb – Mala Subotica
● Ulaznicu za utakmicu PPD ZAGREB – PSG (sektor 118, 119)
● Piće dobrodošlice
● Pivo ili sok
● Kupnjom ulaznice ulazite u nagradnu igru gdje ćemo podijeliti 10 nagrada od kojih je najvrijednija; noćenje za 2 osobe u apartmanu Novak (preko toplica Sv. Martin)
● Afterparty u Kavani Kocka sa akcijskim cijenama pića za sve sudionike rukometnog spektakla u Zagrebu
● Navijačke pjesme te garantirano dobru zabavu

Prijavu izvršiti do 22.04. Mjesta su ograničena (65). Prijave i pitanja na 0981312364 (Nikola Balent)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije