Četiri naslova prvaka, tri državna rekorda i izboreno EP za čakovečki Pozoj

Članovi Powerliting kluba Pozoj bili su uspješni na Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu održanom u Bjelovaru 10. travnja u organizaciji Hrvatskog sokola – saveza za discipline snage po pravilima GPA federacije.

Za međimurski klub, ovaj put samo u benchu, su nastupili: Martin Slaviček u kategoriji Teen 1 (13-15 godina) do 82,5 kg, Emanuel Šoltić Teen 3 (18 i 19 godina) do 75kg, Goran Karamarković Open do 75 i Ivan Lesjak Master 4 ( 55 do 59 godina) do 82,5 kg.

Martin je s podignutih 100 kg postao državni prvak i rekorder Hrvatske u svojoj kategoriji jednako kao i Goran Karamarković s podignutih 160 kg te Ivan Lesjak sa 113 kg. Emanuel Šoltic je sa 107,5 kg na benchu također osvojio naslov državnog prvaka, a kako mu je ovo prvo natjecanje u budućnosti vjerujemo i u njegove rekorde.

Ovim natjecanjem su se četvorica Pozoja kvalificirali u Hrvatsku powerlifting reprezentaciju i izborili nastup na GPA Europskom prvenstvu u powerliftingu koje se održava u Zadru od 27. do 29. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije