Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere!

Obožavaš biciklizam i sanjaš o tome da upoznaš biciklističke zvijezde ili iz prve ruke saznaš sve tajne organizacije kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana? Onda je ovo prava prilika za tebe!

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke Tour of Croatia koje će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske, pozivaju se svi zaljubljenici u biciklizam, željni stjecanja novih iskustava i prijateljstava, da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja.

U Međimurju, Tour of Croatia traži volontere koji bi jedan dan (24. travnja) volontirali 4-5 sati u Svetom Martinu na Muri. Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnicu s detaljnim uputama možete ispuniti putem online obrasca klikom ovdje.

Organizatori će ukupno odabrati 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Volonterima je osigurana hranu, piće, majica TOC 2016, zahvalnica i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci možete naći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije