Međimurski policajci trčali u Zagrebu, Mario Sever osvojio treće mjesto

U nedjelju, 6. ožujka s početkom u 11 sati u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza i Zaklade policijske solidarnosti održana je druga po redu atletska utrka ‘Holjevka 2016.’.

Više od 900 trkača na utrku dugu 10 kilometara krenulo je sa zagrebačkog “Mosta slobode”, dok su u cilj utrčali na popularnom “Bundeku”. Iz redova policije na utrci je sudjelovalo oko 300 polaznika Policijske akademije i djelatnika MUP-a. Na ovoj zahtjevnoj utrci Policijsku upravu međimursku predstavljali su policijski službenici Branko Polanec, Dario Rihtarec i Mario Sever te umirovljeni policijski službenik Tomislav Horvat.

Mario je u kategoriji “policijskih veterana” osvojio treće mjesto s vremenom od 43 minute i 52 sekunde. Sa šest sekundi zaostatka u cilj je utrčao Dario, dok je Tomislav utrku istrčao za 48 minuta i 50 sekundi, a Branko za 50 minuta i 20 sekundi.

– Uz moto “važno je sudjelovati” podržali smo ovogodišnju atletsku utrku “Holjevka 2016.”. Prezadovoljni postignutim rezultatima ekipa Policijske uprave međimurske dogovorila je da će i sljedeće godine sudjelovati na utrci – istaknuo je osvajač brončane medalje, Mario Sever.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije