Nova uzbuđenja u 2. stolnoteniskoj ligi

Nakon što je u 10. kolu Mihovljan 3 Prima biro u 2. ligi nanio prvi poraz vodećemu Nedelišću 1, u ovoj ligi niti 11. kolo nije bilo bez uzbuđenja. Nedelišćanci, opterećeni ozljedama i radnim obavezama, su u 11. kolu pretrpjeli i drugi poraz u sezoni, a od njih su bolji bili igrači Čakovca 2, koji su se uključili u borbu za sam vrh tablice.

I nekompletan Mihovljan 3 Prima biro Izgubio je u Šenkovcu, a pobijedila samo Mala Subotica 1 pa sada unutar tri boda imamo čak četiri ekipe. U ostalim ligama uglavnom su pobijedili favoriti.

U 1. ligi sve tri ekipe s vrha s istovjetnih 6:4, a u trećoj Putjane 2 protiv Hodošana 3 s maksimalnih 10:0, a ŠŠK Čak u Lopatincu s 6:4. Goričan 1 je u 4. ligi bio slobodan pa mu je pobjedom protiv Čakovca 5 Kos-Kotoriba 4 pobjegla na dva boda razlike, a pomalo zaostaje Mihovljan 4, koji je izgubio kod Putjana 4.

U 5. ligi vodeća USTA Belica 1 nije Nedelišću 3 prepustila niti jednu partiju i ima pet bodova prednosti pred pratnjom u kojoj se čak pet ekipa poredalo unutar tri boda. Mihovljan 5 sa 22 i ZEN-Šenkovec 3 s 20 bodova, u 6. ligi, imaju najveću prednost pred ostalim ekipama, a nešto su manju razliku u 7. ligi napravili vodeći ZEN-Šenkovec 4 i drugoplasirani Mihovljan 6.

U 11. kolu utakmica između MSTC Čakovca 2 i Lopatinca 1 u 1. ligi je odgođena, a o ishodu susreta između Putjana 5 i Orehovice u 4. ligi, koja nije odigrana zbog nedolaska gostiju u dogovorenom terminu, odlučit će Liga odbor. Više pogledajte u izborniku Stolnoteniske lige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije