Trnava i Katarina Zrinski na turniru u Zagrebu

U dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog održan je 14. međunarodni malonogometni turnir Agram na kojem je nastupila 721 igračica iz sedam različitih zemalja u šest različitih kategorija uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog nogometnog saveza.

14. međunarodni malonogometni turnir Agram 2016. odigran je u šest kategorija te je tako najveći ženski malonogometni turnir u Europi.

Seniorke su turnir odigrale u četiri skupine. U skupini B prvoplasirano je bilo Pomurje nakon pobjeda nad ekipom Katarine Zrinski 5:1 i Dinama 3:0. U ogledu Dinama i Katarine Zrinski slavila je ekipa iz Zagreba 4:1 te je tako zauzela drugo mjesto u skupini.

Ekipe Split Tommyja, Trnave i Vrbovca smještene su u skupinu D u kojoj je vodeću poziciju zauzeo Split slavljem 5:0 nad Vrbovcem te remijem 1:1 s Trnavom koja je, pak, Vrbovec svladala 4:0 te tako zauzela drugo mjesto u grupi. Četvrtfinalni susret donio je pobjedu Sarajeva nad Trnavom 6:1.

Kod kadetkinja se turnir također odigravao u četiri skupine. U skupini A Agram je slavljima 1:0 nad Koroškom i 5:0 nad Katarinom Zrinski osigurao prolaz dalje. Koroška je bila druga nakon pobjede 5:0 nad Katarinom Zrinski. Turnir je igran krajem siječnja, a za manje od dva tjedna nam predstoji malonogometno prvenstvo Hrvatske za nogometašice u Atonu u Nedelišću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije