Brončani junaci kod predsjednice i premijera: Ponosimo se svima vama

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je osvajače brončane medalje na Europskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj 2016. te im tom prilikom poželjela dobrodošlicu, čestitala na izvrsnom uspjehu i kazala kako se ponosimo svima njima, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Obraćajući se rukometašima, Predsjednica je kazala kako mladi naraštaji hrvatskoga rukometa utiru putove za novu slavnu Hrvatsku reprezentaciju te kako su pokazali da se zajedništvom, upornošću i ustrajnošću te prije svega vjerom u sebe može postići doista sve. “Vaša pobjeda je bitna jer pokazuje i svima nama, ne samo sportašima već i političarima, da treba raditi s vjerom u sebe, s vjerom u pobjedu i s vjerom u bolje sutra”, kazala je.

Ovi uspjesi ohrabrit će mnoge naše cure i dečke da se počnu baviti rukometom i drugim sportovima i da na taj način odgajamo ne samo buduće sportaše koji će nositi nove sportske uspjehe, nego i zdravo i stabilno društvo za Hrvatsko sutra, istaknula je.

Predsjednik Vlade Orešković Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji: Cijela Hrvatska je ponosna na vas

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković primio je danas, u Banskim dvorima, Hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Tom prigodom čestitao je igračima i stručnom stožeru na velikom uspjehu, brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u Poljskoj te na plasiranju na Svjetsko prvenstvo.

“Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Kroz dobro vodstvo i timski rad dolazi uspjeh. Vi ste mlada ekipa i uvjeren sam da vas čeka i dodatni uspjeh. Cijela Hrvatska je ponosna na vas, svi smo uz vas i bit ćemo uz vas i u budućnosti”, poručio je predsjednik Vlade Orešković.

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac zahvalio je predsjedniku Vlade na podršci izrazivši nadu da je nova hrvatska Vlada ove mladiće prepoznala kao najbolje promotore Hrvatske u svijetu, propćili su iz Vlade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije