KAMPANJA U JEKU

MEĐIMURSKI HDZ SLAVI 34. obljetnica osnutka: Premijer Andrej Plenković dočekan pjesmom i zastavama

Ulaskom u prepun Centar za kulturu simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice dočekali su svog predsjednika uz veliki pljesak

Do zadnjeg mjesta danas je bio ispunjena dvorana Centra za kulturu Čakovec gdje se obilježila 34. obljetnica osnutka međimurskog HDZ-a. Na ovu, iako ne okruglu obljetnicu, stigao je i premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te glavni tajnik stranke Krunoslav Katičić, ministar vanjski i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, saborski zastupnici Dražen Srpak, Siniša Jenkač, Ljubica Jembrih, Žarko Tušek i Zoran Gregurović, državni tajnici Tomislav Družak i Zdravko Tušek, general Mladen Markač, u ime HNS-a stranačka potpredsjednica Karolina Juzbašić i mnogi drugi. Kampanja je u punom jeku.

Na pozornici su se izmjenjivali govornici redom Tomislav Marković, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Čakovca, Lovro Horvat, predsjednik mladeži HDZ-a Međimurske županije, Dražen Srpak, zastupnik u Hrvatskom saboru i gradonačelnik Grada Mursko Središće, Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu, Ljubomir Kolarek, predsjednik HDZ-a Međimurske županije i Gradskog ogranka Preloga i gradonačelnik Grada Preloga, Anđelko Stričak, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, član predsjedništva HDZ-a, župan Varaždinske županije i nositelj liste za III. izbornu jedinicu, te predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske.

Na pozornicu se kao posljedni govornik večeri popeo Andrej Plenković, dočekan pljeskom i uzvicima.

– Od srca vam čestitam 34. rođendan u Međimurskoj županiji. Hvala svima vama koji ste dali podršku i stranci u Zagrebu uoči novih izbora za Hrvatski sabor na koje ćemo ići 17. travnja. Ovi izbori predstavljaju vrlo jasan izbor građanima, ljudima koji su racionalni i razumni koji shvaćaju u kakvih je danas okolnostima Hrvatska i Europa i svijet.

Možemo birati između onih koji na hrvatskoj političkoj sceni siju isključivo mržnju, netrpeljivost, uvrede, primitivizam i prostakluk i dovede politiku na dosad neviđeno nisku razinu. Imate izbor, da podržite HDZ sa našim partnerima koja se u proteklih 8 godina u kojima smo bili suočeni s najvećim izazovima kao država, društvo, narod, gospodarstvo znala nositi i pronalaziti rješenja, rekao je u svom govoru premijer Plenković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije