Iva Mekovec, Filip Ude, tenisačice i kuglači najsportaši Čakovca

>> Iva Mekovec, Filip Ude, tenisačice i kuglači najsportaši Čakovca

Održan je izbor najsportaša Čakovca. Najboljom sportašicom proglašena je tenisačica Punčeca Iva Mekovec koja je prošle godine osvojila dva ITF turnira. Nakon proglašenja je rekla da je zadovoljna prošlom sportskom godinom i rezultatima, a ove godine do sada nije nastupila i posvetila se fakultetu.



Najsportaš je gimnastičar Filip Ude koji nije zadovoljan prošlogodišnjim rezultatima jer nije uspio osvojiti medalju na Svjetskom prvenstvu, a ove godine sve će biti podređeno Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, odnosno kvalifikacijama u travnju.



Najbolja ženska ekipa su državne viceprvakinje tenisačice Franje Punčeca, a najbolja momčad kuglači Željezničara koji su izborili ulazak u prvoligaško društvo. Najbolji par su kuglači Željezničara Matija Vikert i Igor Kolarić.



Na svečanosti su dodijeljena priznanja za ostvarene rezultate 2015. godine: Igor Štefičar iz Atletskog kluba Međimurje Čakovec i Nino Baša iz Stolnoteniskog kluba Sloboda Mihovljan za uspjehe u sportu osoba s invaliditetom.



Nagrade su primili i perspektivni sportaši: Teo Kečkeš i Kristijan Topličanec (Karate klub Globus Čakovec), Teja Ivačić, Tena Horvat i Melani Balić (ŽRK Zrinski Čakovec), Igor Kolarić (Kuglački klub Željezničar Čakovec), Lea Ružić i Sabina Hegeduš (Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan Čakovec), Leon Horvat (Kickboxing klub 300 Čakovec), Borna Vadlja i Luka Črep (Badmintonski klub Međimurje Čakovec), Lucija Đaković, Filip Vučelnik i Lovro Žbulj (Atletski klub Međimurje Čkovec) i Jura – Egon Juranić (Muški rukometni klub Čakovec).



Poseban utisak pri kraju svečanog programa ostavio je ‘crni bombarder’ odbojkaš Branko Grabar koji s 86 godina još uvijek redovito pliva i igra golf. On je davne 1953. godine s tadašnjom reprezentacijom Hrvatske na Šalati igrao odbojkaški susret s Amerkancima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije