Druženje učenika II. OŠ Čakovec i Centra za odgoj i obrazovanje

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije učenici 5. i 7. razreda II. osnovne škole Čakovec posjetili su Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Kako bi promicali važnost čitanja, učenik 5. razreda Jakov Majnarić pročitao je priču Domaća zadaća Božidara Prosenjaka. Nakon toga učenici su sudjelovali u radionici engleskog jezika koju je vodila učiteljica engleskog jezika Branka Lamza.

S obzirom da učenici Centra za odgoj i obrazovanje nemaju u nastavnom programu engleski jezik bila je to prilika da uz pomoć učenika 5. razreda II. osnovne škole Čakovec nauče nekoliko izraza za predstavljanje i upoznavanje. Učenici 7. razreda sudjelovali su u kreativnoj radionici izrade keramike.

Zajedno s učenicima Centra izrađivali su božićne ukrase. Susrete učenika dviju škola već tradicionalno organiziraju školski knjižničari Nina Vugrinec i Robert Posavec. Poruka koju učenici dviju škola žele poslati ovim druženjima je da je svatko nadaren za nešto, a jedino međusobnim uvažavanjem i isticanjem pozitivnih strana svake osobe možemo svijet u kojem živimo učiniti ljepšim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije