VIDEO: Sjajan nastup Srednje škole Čakovec u finalu Antenine akcije

Srednja škola Daruvars pjesmom ‘Sing’ Ed Sheerana, pobijedila je u finalu Antenine šeste po redu akcije Glazbom reci stop maltretiranju!

U odličnoj atmosferi punog Vintage Industrial bara, za vrijedan komplet instrumenata koje daruje HDS ZAMP, borili su se; V. Gimnazija, Srednja škola Čakovec i Srednja škola Daruvar.

Žiri koji su činili Luka Bulić, Milan Majerović Stilinović, Martina Tomčić, Predrag Martinjak Pegg’y i Vlatka Kamenić Jagodić, imao je zadatak teži nego ikad., javlja Antena.

Doista jako teško finale, za razliku od prošle godine, kada je pobjednik bio evidentan na prvu, ove godine smo se jako puno nećkali i kalkulirali koja će biti nijansa koja će presuditi kod pobjednika. Usudila sam se reći da je nijansa koja je mene povela kod pobjednika bio vokal i iskonska glazbena energija koja dolazi iznutra. To je presudilo i ja sam jako zadovoljna, otkrila je za Antenu Martina Tomčić.

Ove godine je interes škola bio najveći do sada, prijavilo se ukupno 27 bandova, a u velikom finalu nastupili su tri najbolja školska benda po izboru stručnog žirija. Band Srednje škole Čakovec s pjesmom Valerie imao je sjajan nastup – dostojan finalu u što se možete uvjeriti i u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije