Vijeće učenika Tehničke škole Čakovec

Vijeće učenika savjetodavno je tijelo škole koje sudjeluje u radu škole kada se odlučuje o pravima i obvezama učenika i sastoji se od jednog predstavnika svakog razrednog odjela. Vijeće učenika Tehničke škole Čakovec broji 35 članova, a na konstituirajućoj je sjednici održanoj 28. rujna 2015. izabrani su predsjednik, njegov zamjenik i zapisničarka. Ove školske godine Vijećem učenika TŠČ-a predsjedat će Kevin Rob (4. ET3), njegov zamjenik bit će Dino Vabec (3. RT), a zapisnik će bilježiti Nikol Novak (3. ET).

U tekućoj školskoj godini Vijeće učenika pokušat će uvesti neke novosti i poboljšanja u život i rad Škole. Predložit će izradu klupica za parkić ispred Škole, obilježiti Dan planeta Zemlje provedbom projekta Čista škola, ponovno puštati glazbu u vrijeme velikog odmora, organizirati turnir TŠČ CUP na računalima, provesti akciju Higijena za 10, pokušati organizirati stručne ekskurzije, Božićni sajam,…

Jedna od prvih aktivnosti u koju su se uključili članovi Vijeća TŠČ-a bilo je sudjelovanje na Festivalu o pravima djece koji je bio posvećen zajedničkom vremenu roditelja i djece. Matineja je održana u Centru za kulturu, a neki od filmova koje su pogledali su Knedla u grlu, Ana, Pričaj mi o nadi, U ime bureka, Biti ili ne biti, Veliki odmor, Berba, Ruke. (TS)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije