Spremni za školu uz Lumini shopping centar

Bliži se prvi dan škole stoga je Lumini shopping centar osmislio idealne pripreme za cijelu obitelj. Za zagrijavanje, najveći shopping centar sjeverozapadne Hrvatske priprema fantastične shopping pogodnosti, te zabavne evente 5. i 6., te 12. i 13. rujna.

Uz ultra zabavno zagrijavanje za novu školsku godinu, Lumini organizira i veliku nagradnu igru koja traje od 19. kolovoza do 6. rujna, a najsretniji kupac ima priliku osvojiti Acer prijenosno računalo, Samsung tablet računalo i Samsung mobitel.

Vikend prije samog početka školske godine 5. i 6. rujna, uz brojne popuste, idealan je za nabavku svega potrebnog, no Lumini se ujedno pobrinuo da svi školarci provedu još jedan bezbrižan vikend prije novih obaveza. Stoga će tijekom oba dana vikenda na parkingu centra biti postavljen prometni poligon na kojem će klinci potpuno besplatno moći voziti autiće. Unutar centra tijekom oba dana bit će niz atraktivnih nagradnih natjecanja.

A informacije o tome što ih čeka za školskim klupama moći će dobiti oba dana od 16 do 20 sati kada će za njih profesori matematike, kemije, biologije i fizike pripremiti radionice ‘malih znanstvenika’ i pokazati svima zašto su ovi predmeti totalno cool. Povrh toga, u subotu od 16 do 20, te u nedjelju od 10 do 13 moći ćete zaviriti u unutrašnjost MUP-ovih vozila te upitati policajce i predstavnike HAK-a sve što ste oduvijek htjeli znati.

Tijekom cijelog vikenda očekuje vas i besplatni facepainting, mađioničar, animatori i maskote.

Za vikend 12. rujna i 13. rujna svaki posjetitelj moći će pronaći nešto za sebe uz bogat program iz kojeg valja izdvojiti gostovanje Bojana Jambrošića u nedjelju u 18:30.

Oba dana vikenda od 10:30 do 12:30 sati svi školarci moći će se iskušati u likovnoj radionici pod vodstvom lončara Jadranka Gjereka, sportskoj radionici uz trenera karatea Davora Malinovića iz karate kluba Ippon, modnoj radionici Ivane Borovec te glazbenoj radionici uz Tina Kumrića.

U poslijepodnevnim satima slijedi obiteljski zabavno – glazbeni program. Oba dana program otvaraju u 16:00 sati mali pjevači Glazbene radionice pjevanja Mali slavuji DND Varaždin, od 16.30 sati nastupaju pobjednici festivala Djeca pjevaju 2014. i 2015., a nakon toga u 17 sati slijedi plesna poslastica Univerzalnog plesnog studija Feel. Od 17 sati slijede mladi gitaristi DND-a i Damir Tomičić.

U nedjelju od 18 sati svi ljubitelji borilačkih vještina moći će uživati u demonstraciji majstora karate kluba Ippon te važnosti ove vještine za djecu uz sensei-a Radovana Petkovića.

U subotu od 17.45 i nedjelju od 18.25 rasplesat će posjetitelje plesna skupina Four, a u subotu od 18 sati magistra solo pjevanja Valentina Geci dočarat će svima kako je to ploviti glazbenim vodama uz razgovor i glazbeni nastup. U nedjelju u 18.30 sati večer će kulminirati nastupom Bojana Jambrošića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije