Ekonomska i trgovačka škola prva na međužupanijskom natjecanju

Učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec sudjelovali su na međužupanijskom natjecanju 18. veljače u II. ekonomskoj školi u Zagrebu iz strukovnih predmeta u disciplini “Mladi poduzetnik”. Međužupanijsko natjecanje objedinjuje Međimursku, Varaždinsku, Krapinsko-zagorsku županiju te Grad Zagreb.

Tim koji su činili Karlo Strahija, Petra Štefić i Dunja Višnjić pod mentorstvom Ivane Borković Novak, prof. osvojili su 1. mjesto te za sobom ostavili iznimno jaku konkurenciju. Time su se plasirali na državno natjecanje koje će se održavati od 22. do 24. travnja ove godine na otoku Krku.

Učenici su na natjecanju rješavali integralni zadatak koji obuhvaća praktičnu primjenu općeobrazovnih i strukovnih sadržaja, konkretno gradivo iz Poduzetništva, Računovodstva, Marketinga, Poslovnih komunikacija na hrvatskom i engleskom jeziku te postigli iznimne rezultate. Time su još jednom pokazali da je Ekonomska i trgovačka škola Čakovec na samom vrhu znanja i sposobnosti u regionalnom dijelu, a i šire. Čestitamo! (Ivana Borković Novak)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije