LifeClass Terme Sveti Martin potpisale sporazum o stipendiranju četvero učenika

LifeClass Terme Sveti Martin: Jučer je u Hotelu Spa Golfer 4*, generalni direktor Termi Sveti Martin – Branimir Blajić sa četvero odabranih učenika potpisao ugovor o njihovom stipendiranju za vrijeme njihovog srednjoškolskog školovanja.

Kako je Srednja škola Prelog jedna od vodećih institucija u Hrvatskoj po pitanju srednjoškolskog obrazovanja turističkog kadra, smatramo kako je potrebno učiniti maksimum kako bi učenici, budući turistički radnici uz teorijsko znanje, stekli i praktične vještine koje su potrebne za samostalno i kvalitetno obavljanje poslova.



Suradnja između Toplica Sveti Martin i Srednje škole Prelog započela je već u lipnju ove godine kada je između Srednje Škole Prelog i Termi Sveti Martin potpisan sporazum o suradnji, a koji se temelji na ostvarivanju praktične nastave učenika, koji tako praksu djelomično odrađuju i u ovom najvećem turističkom poduzeću u regiji.

Kao druga faza suradnje slijedi i konkretan korak pri financiranju najboljih učenika, a upravo je s njima jučer u Termama Sveti Martin potpisan ugovor o stipendiranju. Tako će od sada Radiković Adela, 2. razred THK (turističko-hotelijerski komercijalist), Flac Paula, 1. razred KU (kuhar), Novak Patrik, 1. razred THK (turističko-hotelijerski komercijalist), Oršuš Gordana, 1. razred SL (slastičar) biti stipendisti LifeClass Termi Sveti Martin, a upravo je to ono što im garantira određenu financijsku pomoć kroz školovanje, kao i mogućnost zaposlenja nakon završenog školovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije