I dalje na tronu

>> I dalje na tronu

Školsko sportsko društvo TIOŠ novu je školsku godinu započelo nastavljajući tradiciju županijskih prvaka

Županijsku razinu natjecanja u atletici za osnovne i srednje škole proveli su Savez ŠŠD-a Međimurske županije, Atletski klub Međimurje i Zbor atletskih sudaca Međimurja. Natjecanje se održalo 15. listopada 2014., a i ove mu se godine priključila naša školska ekipa – Školsko sportsko društvo TIOŠ.


Prošle je godine naša atletska ekipa na državnom natjecanju u Poreču osvojila brončanu medalju. Iako smo izgubili četiri člana od te brončane ekipe, i ovaj smo put osvojili prvo mjesto u muškoj konkurenciji. Od našeg sportskog društva ni ne očekujemo drugo, nego da budu prvaci. Već treću godinu zaredom uvjerljivo su bili bolji od ŠŠD-a Ekonomist iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te Gimnazijalca iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Njima čestitamo na fer borbi te im želimo bolje uspjehe dogodine.

Ekipu TIOŠ-a činili su Emanuel Varga i Matija Jambrešić na 100 metara, Gabrijel Stojanović i Davor Štrok na 400 metara, Sebastijan Kocen i Sebastijan Antoković na 1.000 metara, Dario Balažin i Petar Novak u skoku udalj, Ivan Blagus i Patrik Blažeka u skoku uvis te Ivan Farkaš i ja, Lovro Kovačić u bacanju kugle.

Sljedeća razina je regionalno natjecanje na kojem ćemo kao predstavnici Međimurske županije odmjeriti snage s najboljim atletskim ekipama iz Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. To će se natjecanje održati početkom proljeća, a vrijeme dotad ispunit ćemo treninzima, kako bismo ga dočekali što spremniji. Vjerujemo da ćemo i ove godine izboriti državnu razinu ovog, za nas, već poznatog natjecanja. (Lovro Kovačić, 4. ET2)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije