Susret OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica i ETŠ Čakovec

Učenici 3. razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec Elena Tot, Lana Kramar, Nikola Makar i Mišel Štrukelj zajedno sa svojim mentorima profesorima Tatjanom Frančić Mikulić, Željkom Kadi i Josipom Posavcem gostovali su u školi Tomaša Goričanca Mala Subotica.

 

Razlog ponovnog susreta ovih dviju škola je nastavak suradnje na projektu “Sredstva za čišćenje iz kućne radinosti”.

Učenici OŠ Tomaša Goričanca, članovi učeničke zadruge “Drenek”, Klara Juras, Tin Hrgović, Rea Drk, Lovro Marčec, Domagoj Trstenjak, Greta Lajtman, Lucija Obadić i Dominik Sever sa svojim mentoricama Oliverom Šercer-Žokalj, Erminijom Bektešević i Biserkom Sinjerec odslušali su zanimljivo predavanje profesorice Tatjane Frančić Mikulić o kalkulaciji cijene nakon čega su u radioničkom djelu računali cijene proizvoda.

Profesor Josip Posavec održao je predavanje na temu “Sajam” nakon čega su učenici u skupinama osmišljavali svoj štand. Na kraju ovog zanimljivog i poučnog susreta učenici i njihovi mentori pogledali su reklamu o našim sredstvima za čišćenje (Sveko i Staklos) koju su napravili učenici članovi medijske grupe sa svojom učiteljicom Nikolinom Hampamer.

Veselimo se ponovnom susretu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije