Priznanja najuspješnijim članovima Prirodoslovne i Voćarske grupe

Učenici, polaznici Prirodoslovne i Voćarske grupe OŠ Sveti Martin na Muri imali su zanimljivo druženje u školskom voćnjaku povodom kraja još jedne uspješne godine.

Prirodoslovci su upregnuli sve svoje intelektualne sposobnosti na natjecanjima iz biologije i kemije gdje su ostvarili vrhunske rezultate i za to dobili priznanja, a voćari imaju posla cijele školske godine s uređenjem voćnjaka i njegom jabuka. 

U Prirodoslovnoj grupi posebno su se istakli Filip Vinković (sedmi razred) – županijski prvak iz kemije te s osvojenim četvrtim mjestom na državnom natjecanju ostvarenim najboljim rezultatom iz kemije u povijesti škole, Franko Goričanec (sedmi razred) – ostvareno drugo mjesto na županijskom natjecanju iz biologije te četvrto mjesto na županijskom natjecanju iz kemije te Roko Oletić (osmi razred) – županijski prvak iz kemije i Mario Modlic (osmi razred) – županijski viceprvak iz kemije.

Na županijskim natjecanjima posebno su se istakli i Veronika Vršić, Rafael Goričanec te Nikola Vinko. Cijelo vrijeme u radu im pomaže njihov voditelj mr. Dražen Crnčec, prof. koji uz Prirodoslovnu grupu vodi i Voćarsku grupi koja prema zaslugama  i izboru učenika na kraju školske godine najboljim voćarima dodjeljuje prestižne titule.

Ove godine Rafaelu Goričancu i Sabinu Koprivcu pripala je titula voćarski šegrt, Nikoli Tkalčiću voćarski kalfa, a Mariu Modlicu voćarski majstor. Učenicima je čestitao i ravnatelj škole Tomislav Paljak te ih potaknuo da i dalje budu tako vrijedni.  Zanimljivo druženje završilo je uz prigodni domjenak za učenike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije