U OŠ Jože Horvata Kotoriba obilježili Dan sporta

U petak 2. svibnja u OŠ Jože Horvata Kotoriba slijedom uhodane tradicije održan je Dan sporta. Tog je dana sve podređenu sportskim aktivnostima i događanjima.

Za učenike razredne nastave organiziran je proljetni kros, dok su istovremeno učenici viših razreda u sportskoj dvorani igrali odbojku i igru “Između dvije vatre”. Nakon toga odigrane su oproštajne utakmice “osmaša” i učitelja.

Učiteljice i djevojke igrale su rukomet u kojem su starije igračice slavile pobjedu od 6:0. Puno lakše nego što se je očekivali učenici osmih razreda pobijedili su malom nogometu svoje učitelje za koje  je igrala i nekolicina roditelja. Učenici su slavili pobjedu rezultatom 6:3.

Po prvi put ove godine na Danu sporta sudjelovali su poznati kotoripski maratonci – najstariji 70-godišnji Josip Horvat, Stjepan Horvat, Vinko Matotek, Dragutin Pintarić i Robert Dežđek. Oni su trčali zajedno sa svim osnovcima kotoripskim ulicama prošavši 4.000 metara. Učenici su trčali po dionicama shodno njihovom uzrastu, a priključivali su se maratoncima na pojedinim postajama.

Sportsko popodne koje je osmislila Danijela Krobot, prof. TZK-e bilo je izuzetno uzbudljivo i zanimljivo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije