Gospodarska škola Čakovec: Državna natjecanja iz područja tekstila i kože

Dana 3., 4. i 5. travnja 2014. godine održano je nekoliko natjecanja iz područja tekstila i kože: 17. državno natjecanje Dani odjeće 2014., 7. državno natjecanje Kožni galanterist te Smotra kožne galanterije i obuće. Organizatori natjecanja bili su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i škola domaćin Srednja strukovna škola iz Varaždina.

Gospodarska škola iz Čakovca imala je svoje predstavnike u tri discipline: Zvjezdana Ignac iz 3.PK razreda izradila je modnu kolekciju odjeće na temu Inovativna čipka na maturalnoj haljini. Tri haljine koje je izradila njen su prijedlog za pravu maturalnu večeru koja se približava. Mnoge djevojke složile su se da bi i same odjenule njene haljine. Mentorica pri izradi kolekcije bila je Ana-Marija Bogdanović, mag. ing. Kolekciju haljina na modnoj reviji nosile su učenice: Rebeka, Mateja i Melani, a koreografiju je osmislila Patricija Topolnjak, prof.


Jelena Srša
iz 3.PK razreda natjecala se u izradi odjevnog predmeta. Ove godine učenici su u toku natjecanja izrađivali žensku bluzu. Mentor učenici bio je Zlatko Serec, dipl. ing.


Toni Latin
iz 2. KPO razreda, u suradnji s kolegama iz razreda, pripremio je radove za Smotru kožne galanterije i obuće i izložio ih je uz pomoć mentorice Marije Damiš, dipl. ing.

Za vrijeme natjecanja sklopila su se neka nova poznanstva i jedva čekamo da se vidimo ponovo za godinu dana kada će naša škola biti domaćin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije