OŠ Donja Dubrava: Od iduće školske godine e-dnevnici

U petak 6. prosinca u sportskoj dvorani OŠ Donja Dubarva održan je četvrti po redu školski božićni sajam Advent v Dobravi. Na sajmu su učenici prodavali božićne ukrase i potrepštine i na taj su način prikupili dio sredstva (10.015 kn) za nabavu tablet računala kako bi od iduće školske godine imali e-dnevnike.

U sklopu sajma održan je  i zabavni program na kojem su nastupili mališani Dječjeg vrtića Klinčec, dramska skupina i školski zbor, dječja folklorna skupina iz Donjeg Vidovca i mlada pjevačka zvijezda iz Donje Dubrave Jerko Fabić.

Dan ranije sajam su u Domu kulture održali i učenici PŠ Donji Vidovec. Sajam je privukao brojne roditelje i mještane koji su uživali u “blagdanskoj kupovini”. Prikupljena sredstva (3.020 kn) također su namijenjena za nabavu tablet računala.

Ovom prilikom iz škole zahvaljuju učenicima, roditeljima, učiteljima i osoblju škole koji su svojim radom i zalaganjem pomogli u realizaciji adventskog sajma te mještanima koji su zaista u velikom broju posjetili i podržali ovu manifestaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije