Mjesec borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti završava u OŠ Belica

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Školski preventivni programi u suradnji s Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe droga Međimurske županije i ove su godine pokrenuli obilježavanje Mjeseca borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti (15.11. – 15.12.2013.) zajedničkim aktivnostima u osnovnim i srednjim školama naše županije.

Moto ovogodišnjeg obilježavanja je “Pokrenimo zajednicu u prevenciji ovisničkih ponašanja mladih”, s ciljem osvješćivanja svih lokalnih zajednica o ovom sveprisutnom problemu. Učenici 7. i 8. razreda svih osnovnih škola i 1. razreda srednjih škola izrađivali su promotivne materijale na temu prevencije ovisničkih ponašanja (letci, straničnici, druge vrste poruka, itd.), koje su dijelili svojim sumještanima.

Završno obilježavanje Mjeseca borbe protiv alkoholizma i drugih ovisnosti održat će se 11. prosinca (srijeda) u 10 sati u OŠ Belica susretom učenika i njihovih voditelja iz svih škola sudionica te njihovim sudjelovanjem na edukativno – zabavnom kvizu i čajanki.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije